Jardineria Coll | Empresa
22
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Fundada l’any 1975 i amb seu a Blanes, Jardineria Coll es una empresa multidisciplinar, que efectua tota classe de treballs i tasques relacionades amb el disseny, construcció i conservació de projectes paisatgístics i jardins.

L’esperit de la nostra empresa es basa en la creació d’espais  que complementin i es lliguin amb l’arquitectura i l’entorn natural. Ens esforcem per dissenyar espais únics adaptats als gustos de cada client i les necessitats singulars de cada lloc, aportant  com a valor afegit la innovació i creativitat, element propis de la identitat de la nostra empresa.

Els nostres serveis van des de tasques simples de jardineria, al disseny, construcció i execució de projectes paisatgístics o sistemes de reg. Oferim aquest servei global a particulars, empreses, arquitectes, decoradors i en general a tota persona o entitat que vulgui crear espais en sintonia amb el paisatge. Comptem amb un equip dinàmic i qualificat, amb amplia experiència en el sector, per a realitzar aquestes tasques. Alhora treballem directament amb els millors industrials per gaudir d’una satisfacció total i completa.

Cada obra que realitzem a Jardineria Coll és fruit de la nostre serietat, creativitat, avantguarda, investigació, enginy i experiència, però sobretot passió. Aquest elements units, donen vida i coherència en els nostres jardins, carregats de suggestió i elaborats fins al màxim detall.